کاشت موی بلند طبیعی در امسال

بدون شک یکی از علل زیبایی در بسیاری از مردان و زنان داشتن موهای طبیعی، پر، بلند و زیباست؛ اما اگر دچار طاسی و ریزش مو شدیم، چه کار کنیم؟ امروزه روش های مختلفی برای کاشت مو، ترمیم مو و غیره وجود دارد که به راحتی به نتیجه دلخواه خود می رسید.

کاشت موی بلند طبیعی یکی از روش های ترمیم طاسی بوده که علاوه بر مردان، روی زنان نیز کارساز است. استفاده مکرر از وسایل گرمایشی مانند سشوار، اتو مو یا لوازمی مانند ژل مو، اسپری مو و غیره روی فولیکول های مو تاثیر منفی گذاشته و به مرور باعث ریزش آن ها می شود. همچنین عوامل ارثی و ژنتیکی روی طاسی اثر داشته و بیشتر ریزش هایی که از جلوی سر آغاز می شود، در این دسته قرار دارند.

امروزه یکی از کاربردی ترین و محبوب ترین روش های ترمیم مو و بازگرداندن زیبایی در افراد مختلف، کاشت مو است. در برخی از روش ها فولیکول های کوچک و ریز مو پیوند زده شده و در برخی دیگر موهایی با ارتفاع 2 الی 4 سانتی متری کاشته می شوند. برای آگاهی از روش کاشت موی بلند در ادامه با ما همراه باشید.

 

کاشت مو با موی بلند

روش های مختلفی برای ترمیم موهای ریخته شده وجود دارد که یکی از آن ها کاشت موی بلند است. این روش به طور اختصاصی در کلینیک رویان با بهترین و پیشرفته ترین دستگاه ها انجام شده و متخصصان حوزه سلامت در ابتدا در کنار مراجعین عزیز هستند. اما این روش چگونه است؟!

تصور بیشتر ما از کاشت مو، تراشیدن قسمتی از سر و برداشتن فولیکول های مو بوده که در نهایت با پیوند آن ها به مراکز خالی سر، زیبایی دوباره به افراد باز می گردد. اما در سال 2021 روش جدید و نوینی برای کاشت موی بلند طبیعی وجود داشته که تارهای مو با ارتفاعی بین 2 الی 8 سانتی متر برداشت شده و به صورت بلند پیوند زده می شود.

این روش برای زنان بسیار مفید و مناسب است؛ زیرا بدون آنکه نیازی به تراشیدن موها باشد، به راحتی عمل پیوند انجام می شود. همچنین برای کاشت موی بلند مردانه، موها به ارتفاع 2 سانتی متری کوتاه شده و سپس عمل پیوند صورت می پذیرد. در این روش به دلیل آنکه نیازی به تراشیدن موها نیست، جای بخیه و پیوند در میان موهای بلند مخفی شده و فرد به راحتی قادر به حضور در اجتماع و محل کار است. با این حساب اگر در گذشته از کلاه گیس استفاده می کردید، دیگر نگران برداشتن به یکباره آن نباشید؛ زیرا به راحتی موهای بلند طبیعی جایگزین آن می شود.

 

کاشت موی بلند طبیعی و مزایای آن

اغلب افرادی که سراغ کاشت و پیوند مو نمی روند، این است که باید مدت طولانی را در خانه استراحت کرده که کمی بهبود یابند و پوست سر آن ها به حالت طبیعی بازگردد. یکی از مزایای این روش این است که بیمار پس از گذشت دو روز از جراحی به راحتی قادر به حضور در محل کار خود است. به طور کلی پیوند موهای بلند به طبیعی دیده شدن چهره فرد کمک می کند.

افرادی که کلاه گیس استفاده می کنند، تقریبا از اینکه کلاه خود را برداشته و دیگران با چهره دیگری آن ها را ببینند، واهمه دارند. موهای بلند کاشته شده، کاملا طبیعی هستند؛ از این رو زمانی که کلاه گیس خود را بردارند، انگار همان شکل قبلی بوده و تغییری در چهره آن ها ایجاد نشده است.

در این روش جهت رویش مو و خط پیوند مو کاملا طبیعی دیده شده و با عکس برداری که قبل از پیوند و 6 ماه پس از آن صورت می گیرد، این امر قابل تشخیص بوده و پس از جراحی نیز بلافاصله قابل رؤیت است.

اغلب در روش های کاشت موی کوتاه، دو یا چند تار یا فولیکول مو در یک منفذ پیوند زده شده که باعث ایجاد کیست مویی یا جوش در ناحیه پیوند می شود؛ اما در این روش دیگر چنین اتفاقی نمی افتد. در واقع عوارض کاشت مو که در ادامه بیان می کنیم، در بین موهای بلند پنهان شده و از چشم ها دور می ماند.

 

کاشت مو با موی بلند چگونه است؟

اکنون که با کاشت موی بلند آشنا شده و درباره آن آگاهی نسبی پیدا کردید، بهتر است با فرآیند آن نیز آشنا شوید. اغلب بانک مویی که برای پیوند مو انتخاب می شود، ناحیه کوچکی بوده که با موهای اطراف قادر به پوشش باشد. البته این امر نیاز به داشتن بانک موی مناسبی است.

در سال 2021 روش های مختلفی برای کاشت و پیوند موی بلند وجود داشته که یکی از معروف ترین آن ها کاشت با روش FUT است. این روش یکی از کم عارضه ترین و ساده ترین روش های پیوند مو به شمار می رود که پزشک متخصص موهای بلند را از بانک موی فرد برداشت کرده و در ناحیه ای که نیاز به پیوند دارد، موها را می کارد.

کاشت مو به صورت FUT

در گذشته موها به صورت نواری از بانک مو برداشته می شد که عوارض بسیاری را در بر داشت. در واقع به دلیل برش ها و بخیه هایی که روی پوست سر فرد ایجاد می شد، روند بهبودی را به تاخیر می انداخت. در روش FUT موها به صورت دانه دانه و گراف های تکی از نقاط مختلف و کوچکی برداشته می شوند و زخم های ایجاد شده بسیار ریز و جزئی هستند؛ از این رو دیگر نیازی به بخیه و پانسمان نیست.

این روش با کمترین عارضه انجام گرفته و در دسته بهترین روش های پیوند مو قرار دارد. پس از برداشت مو، پزشک سوراخ های ریز و میلی متری را روی قسمت های طاس سر ایجاد می کند. البته قبل از آن، از داروهای بی حسی استفاده شده که بیمار درد شدیدی را حین پیوند احساس نکند و پزشک به راحتی موهای برداشته شده را پیوند بزند. پس از پیوند، پزشک محل جراحی را ضدعفونی کرده و پانسمان می کند.

به دلیل نوع برداشتی که در این روش وجود دارد، یکی از بهترین روش های درمانی به عنوان کاشت موی بلند زنانه به شمار می رود.

 

آیا کاشت موی بلند باعث ریزش میشود؟

یکی از عوارضی که در هر یک از روش های کاشت مو وجود دارد، ریزش مو است. با توجه به اینکه عمل جراحی و پیوند مو روی سر شما انجام شده، کاملا طبیعی است که موها پس از کاشت شروع به ریزش کنند؛ اما این موضوع کاملا طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد.

در هفته اول پس از کاشت مو، ساقه های پیوند زده شده دچار ریزش شده و فولیکول ها در جای خود باقی می مانند. تقریبا در طول یک ماه تمامی موهای پیوند زده شده به دلیل آسیبی که در جا به جایی دیده اند، می ریزند. تقریبا 97 درصد افرادی که موهای خود را پیوند زده اند، دچار ریزش می شوند.

با گذشت 3 ماه از ریزش مو، فولیکول ها وارد مرحله خواب خود شده و از ماه چهارم شروع به رشد مجدد می کنند. پس از گذشت 8 ماه موها به رشد طبیعی خود دست می یابند و حتی با ضخامت بیشتری شروع به رشد می کنند؛ از این رو موهای بلند شما کاملا قادر به پوشش دیگر نواحی سر هستند.

آیا کاشت موی بلند باعث لاغری می شود؟

یکی از سوالات جالبی که مراجعان دارند، لاغری پس از کاشت موی بلند است. در واقع کاشت موی کوتاه یا بلند تاثیری در وزن بیمار نداشته؛ اما شاید به دلیل جراحی سطحی که روی پوست صورت گرفته، بیمار کمی ضعیف و بی حال شود.

اغلب توصیه می شود پس از کاشت مو به تغذیه خود رسیدگی کنید که فولیکول های پیوند زده شده قوی و محکم شوند و به رشد خود ادامه دهند. مصرف ویتامین ها، پروتئین، ماهی و لبنیات به مراجعان پیوند مو توصیه می شود و پزشک نیز با تجویز داروهای تقویتی، سعی در رشد بهتر موها دارد.

توجه داشته باشید، بهتر است در طول درمان از رژیم لاغری جلوگیری کرده و تغذیه مناسبی داشته و به خوراک خود رسیدگی کنید؛ زیرا در حالت طبیعی نیز رژیم غذایی منجر به ریزش مو می شود؛ بنابراین با خوردن غذاهای مقوی مانع این امر شوید.

 

آیا کاشت موی بلند برای کودکان مضر است؟

انسان ها در بدو تولد دارای موهای کم و نازکی هستند که کاملا طبیعی است. تقریبا از 7 یا 8 ماهگی موهای کودک شروع به رشد می کند. تارهایی که نزدیک به پوست سر است، ضخیم تر از پایین موها هستند. برخی از کودکان به دلایل ارثی یا عدم رعایت بهداشت و سبک زندگی دچار ریزش مو می شوند که بدون شک بسیار دردناک و غم انگیز است. اما نگران نباشید.

پوست کودکان بسیار نرم و حساس است؛ لذا نباید پیوند مویی صورت بگیرد؛ زیرا ممکن است عوارضی را در پی داشته باشد. اما با یک یا چند پزشک متخصص در این رابطه مشورت کرده و بدون دریافت پاسخ خود هیچگونه اقدامی را انجام ندهید.

آیا کاشت موی بلند مانع رشد کودک میشود؟

رشد کودکان ارتباطی به موهای آن ها ندارد؛ اما به دلیل آنکه تارهای مو هرچه بلند تر شده، ضعیف تر می شوند، بهتر است به طور مرتب موهای کودک خود را اصلاح کنید. در رابطه با کاشت مو نیز، تنها باید با پزشک خود مشورت کرده و طبق آزمایشات سیستم ایمنی کودک خود را بسنجید.

مشاوران کلینیک رویان سلامت به طور شبانه روزی در خدمت شما مشتریان عزیز است. این مرکز با مجهز بودن به کادری حرفه ای و کارآمد راهنمای جامع و کاملی در اختیار افراد قرار می دهد که با دید باز نسبت به این نوع جراحی زیبایی اقدام کنند.

 

آیا کاشت موی بلند عوارضی دارد؟

هر عمل زیبایی با عوارضی رو به رو‌ست که البته اگر تحت نظر یک پزشک متخصص و کلینیک مجهز انجام نشود، عوارض خطرناک تری را در پی دارد. عوارض کاشت موی کوتاه یا بلند با توجه به روش انتخابی به شرح زیر است:

  •        حساسیت به داروی بی حسی؛
  •        خونریزی و خالی شدن بانک مو؛
  •        التهاب و اسکارهای نقطه ای؛
  •        عفونت، ریزش موی شوک مانند و ورم و درد در ناحیه برداشت و کاشت مو؛
  •        ایجاد جوش و کیست های مویی؛
  •        درد بیش از حد؛
  •        خارش و باز شدن بخیه ها.

برخی از این موارد سطحی و طبیعی بوده و پس از مدتی از بین می روند. اما اگر هر یک از عوارض نام برده ماندگار شدند، باید تحت نظر پزشک خود هرچه سریع تر آن ها را درمان کنید. با این حساب آیا کاشت موی بلند ضرر دارد؟ به طور کلی کاشت مو ضرری برای بدن نداشته و تنها امکان دارد عوارضی را در پی داشته باشد.

حکم کاشت موی بلند برای مردان

خیلی از افراد به دنبال یافتن پاسخ این سوال هستند که آیا کاشت موی بلند مردانه در دین ما مشکلی دارد؟ در گذشته در بین امامان و پیامبران بلند کردن موها به اندازه چهار انگشت بدون اشکال بوده و البته تراشیدن موها نیز تنها در سفر حج جایز بود. پیامبر با بلند کردن موها مخالف نبودند و تنها می فرمودند که باید موها را تمیز کرده، به خوبی بشویید و به آن ها رسیدگی کنید.

همچنین طبق نظر آیت الله خامنه ای نیز بلند کردن موها برای مردان بلامانع است، اگر قصد شباهت به زنان را نداشته باشند؛ بنابراین اگر فردی قصد دارد موهای بلندی را بکارد که شبیه به زنان دیده شود، این کار حرام است و جایز نیست.

در پاسخ به سوال آیا کاشت موی بلند برای مرد حرام است؟ باید بگوییم که کاشت مو برای مردان و زنان بلامانع بوده و اگر قصد بدی در بین مردان وجود نداشته باشد، به راحتی قادر به ترمیم موهای آسیب دیده خود هستند.

 

از هرچه بگذریم سخن هزینه خوش تر است

بدون شک اولین نکته ای که پیش از هر عمل زیبایی به آن توجه می کنیم، هزینه کاشت موی بلند است. کاشت مو نیز هزینه هایی دارد که با توجه به کلینیک و روش انتخابی متفاوت بوده و امکان دارد نجومی یا غیر منطقی باشد! در کلینیک رویان، با استفاده از مجهزترین دستگاه های پیوند مو و پزشکان متخصص، سعی بر این شده که هزینه های معقولی را از بیماران دریافت کرده که آسایش بیمار نیز فراهم شود.

برای نتیجه گیری بهتر، بهترین کلینیک را انتخاب کنید

در این مقاله سعی کردیم در رابطه با کاشت و پیوند موی بلند به طور طبیعی توضیحاتی را داده و ابهامات شما را برطرف کنیم؛ اما انتخاب کلینیک و پزشک نیز در روند بهبودی و نتیجه گیری بهتر بی تاثیر نیست.

کلینیک رویان سلامت با بهره مندی از بهترین پزشکان کشور و البته دستگاه های پیشرفته بر آن است که مطابق با خواسته مراجعان بهترین خدمات را ارائه دهد و از زمان مشاوره کاشت مو تا زمان رویش موهای جدید در کنار شما عزیزان باشد.