آپدیت 10 بهمن 97 - پچ 7.21e
فصل جدید رنک آغاز شد

جستجو در خبرها

نوشته های تازه

آپدیت 10 بهمن 97 - پچ 7.21e

فصل جدید رنک آغاز شد

آموزش خرید بوک اینترنشنال ۲۰۱۷

بازگشت ChuaN

Invictus Gaming قهرمان مسابقات آسیا شد !

Paparazi از تیم iG Vitality قهرمان تورنومنت های Solo شد!

تیم Fnatic در مسابقات مانیلا مسترز آسیای جنوب شرقی

آپدیت دوتا 2 در 11 اسفند

دسته ها

آموزش های استیم

فیلم

داستان هیرو ها

آموزش ها

اخبار خارجی

اخبار داخلی

آپدیت ها

بایگانی

2017 - February ( 18)

2017 - March ( 10)

2017 - April ( 6)

2017 - May ( 1)

2019 - January ( 2)

اینترنشنال 2017 نزدیک است

3/30/2017 12:00:00 AM

مسابقات بین المللی قهرمانی Dota 2 در سیاتل از روز دوشنبه ( 7 آگوست ) آغاز می شود تا بار دیگر تیم های برتر دنیا را برای بدست آوردن سپر قهرمانی دور هم جمع کند.


بلیط ها از روز سه شنبه ( 4 آوریل ) از ساعت 10 صبح و 10 شب به وقت PDT در دو دسته قابل تهیه خواهد بود. بلیط میان هفته ای به ارزش 100 دلار به شما اجازه خواهد داد که در 4 روز اول این رویداد که بین 7 و 10 آگوست می باشد، حضور داشته باشید. دسته دوم یعنی بلیط های فینال به ارزش 200 دلار نیز دو روز آخر این رویداد یعنی 11 و 12 آگوست را در بر خواهند گرفت.


کسانی که بلیط های میان هفته ای را تهیه کرده باشند، میتوانند دو روز آخر مسابقات را در محدوده ای باز در محل مسابقات به صورت رایگان تماشا کنند.


بلیط ها در وب سایت Ticketmaster.com قابل تهیه خواهند بود. پیشنهاد می شود که اکانت تیکت مستر خود را آماده کنید و لاگین کرده باشید تا یک خرید آسان و راحت را تجربه کنید. اگر از زمان آغاز فروش بلیط ها در منطقه خود آگاه نیستید میتوانید از Time Zone Convertor موجود در وب سایت استفاده کنید.


• Seattle: April 4th at 10AM and 10PM
• Rio de Janeiro: April 4th at 2PM and April 5th at 2AM
• London: April 4th at 6PM and April 5th at 6AM
• Berlin: April 4th at 7PM and April 5th at 7AM
• Moscow: April 4th at 8PM and April 5th at 8AM
• Beijing: April 5th at 1AM and 1PM
• Singapore: April 5th at 1AM and 1PM
• Seoul: April 5th at 2AM and 2PM
• Sydney: April 5th at 3AM and 3PM


تیم های واجد شرایط بین المللی پس ازKiev Major مشخص خواهند شد. رقبای مشتاق این مسابقات برای بدست آوردن صلاحیت بین تاریخ 22 و 25 ژوئن رقابت خواهند کرد و پس از آن واجدین شرایط منطقه ای هم بین تاریخ 26 و 29 ژوئن به دنبال آن رقابت خواهند کرد تا در نهایت رقبای اصلی مشخص شوند.


نقد و بررسی ها

هیچ دیدگاهی برای این خبر نوشته نشده است.



نام *

ایمیل *

ثبت